ClickCease

Vintage – tremøbler i vintage stil

Klassiske møbler i gammel stil

 

En leilighet i vintage stil er en av de største hitene de siste årene når det gjelder interiør. Klassiske møbler i furutre i gammel stil er et perfekt forslag for folk som elsker landlig atmosfære fra fortiden. Møbler fra kolleksjon Vintage er en stilig innredning av stua, spisestua og soverommet. Praktiske og vakre møbler i furutre tiltrekker oppmerksomhet på grunn av sine detaljer: stilige beslag av møbler og struktur av treverk som er gjort eldre.

 

 

Stilige skjenker

 

Møbelkolleksjon Vintage består av sjarmerende kommoder i ulike størrelser, stilige skjenker, vitrinskap og hyller, praktiske bord, komfortable senger samt lintøyskap og solide benker. De kjennetegnes av eikens naturlige farge og blir en fantastisk del av innredningen av rustikke og vintage rom. Versjonen som er dekket med fargevoks er et godt valg til stue i shabbychic stil eller til et industrielt soverom.

 

 

Håndlagde møbler

 

En enestående og praktisk kommode til vin, en romslig og dekorativ skjenk i furu, en interessant hylle – det er elementer av den unike møbelkolleksjonen i furu i gammel stil. Svarte metallhåndtak og beslag tiltrekker oppmerksomhet, og flere sprekker og spor som etterligner tegn etter spikre, ujevnheter og slitasje skaper autentisitet av møbler Vintage. Møbler i furu som ser ut som utstyr fra gamle dager, er et fint grunnlag for klassisk interiør i vintage stil. Møbler i naturlig farge av furutre ble beskyttet av olje som gir dem en varm og honningaktig fargetone.

Kolleksjon Vintage skal gjøre stue, spisestue eller soverom om til et funksjonelt, koselig og hyggelig rom. Takket være mulighet til å velge fargevoks i flere forskjellige nyanser blir møbler Vintage et utstyr som passer også til flere andre typer interiør: industrielt, romantisk eller shabbychic. Naturlig beige, brun og grå farge skal tilføre prakt i tradisjonelt innredede rom, modig rød og dyp svart ferge derimot er et forslag som kombinerer det klassiske med det moderne. Håndlagde møbler i furu Vintage betyr presisjon og oppmerksomhet på hver minste detalj, noe som gjenspeiles i høyest kvalitet og fantastisk design.

Legg igjen en kommentar