ClickCease

Stylish bedroom – stilige eikemøbler

Elegante, vakre senger av massivt eiketre, moderne kommoder og nattbord med enkel konstruksjon. Kolleksjon med soveromsmøbler StylishBedroom betyr naturlig eleganse, komfort og stor glede av bruk. Vi oppfordrer hjertelig til å se nærmere på møblene som kan bidra til at deres soverom skal kunne beskrives som «stilig».

 

Moderne rustikk stil

I serien StylishBedroom inngår: tre modeller seng, to typer nattbord og kommoder. Møblene utgjør et fint sett til soverommet. Dere kan velge mellom tre forskjellige senger. Den første er en seng med rygg i form av en fantasifullt utskåren planke. Dens form er et moderne syn på rustikk stil. Et interessant forlag er også den andre typen – en seng med veldig smal rygg. Den tredje typen er en seng som er bygget av tømmer, og som skal vakkert presentere seg sammen med grå farger. Tilsynelatende enkle nattbord er veldig originale med sitt utseende. De har en massiv benkeplate som går over til stabile små ben. Dere kan velge et nattbord med en skuff eller uten den.

Soverommet kan innredes i tillegg med romslige kommoder med dører og skuffer som åpnes ved hjelp av fine håndtak i svart matt farge. Den svarte fargen står pent i kontrast til møbelets lyse toner.

 

Modernitet og minimalisme

Møblene ble designet med tanke på moderne stil, men universalitet av tremøbler bidrar likevel til å tilpasse dem i ulike interiør. Man må bare velge riktige tilbehør. Modernitet betyr minimalisme, rustikk stil trenger heller ikke overdreven prakt i tilbehør. Det er nok å understreke treverkets naturlige skjønnhet. Når vi blir «litt leie» av utseendet på vårt soverom og vil ha lyst til «å friske det opp», la oss bytte kun tilbehør: gardiner og tepper, eller velg en annen farge på vegger. På den måten får våre «treskatter» på soverommet en ny karakter og samtidig skal fortsatt lage et fint bakgrunn og glede oss hele tida.

Møbler StylishBedroom ble laget av høyest kvalitets eik. Eik er et hardt, tungt materiale, og samtidig har det økt motstandsdyktighet mot slitasje eller riper. For å forsterke møblenes konstruksjon brukte man hengsler og skinner av anerkjent merke BLUM. I tillegg ble møblenes overflate beskyttet med olje av merke LIVOS – en verdensleder blant produsenter av midler til trebehandling med kun naturlige ingredienser.

Legg igjen en kommentar