ClickCease

Stålben til møbler – hva gjør produktene våre ulike?

Det er allment kjent at selv små elementer kan fullstendig endre utseendet til et gitt møbel. For elskere av originale, uvanlige konstruksjoner har vi forberedt et bredt tilbud med stålben som skal gi en unik karakter til benkeplater, hyller eller benker i tre. Den uvanlige stilen til møblene med stålben skal passe perfekt til konseptet med industrielt og rustikt interiør. Riktig utformede, dyktig aldrede møbelben av stål skal utgjøre en vakker dekorasjon som supplerer innredning på et koselig rom, og samtidig blir de en ekstremt praktisk løsning som øker møblenes stabilitet og holdbarhet.

Rustikke stålben – til hvilke møbler?

I tilbudet vårt kan du finne stålben ment til forskjellige typer møbler. Retroben i stål til bord skal forandre det viktigste møbelet i spisestua, og lave stålben av x-typen skal dekorere en industriell benk. Bord, benkeplater, krakker, hyller, konsollbord og kaffebord – alle disse møblene kan få et helt nytt preg takket være bruk av stilige stålben. Og hvilke retroben til møbler skal man velge? Det kommer an på hvilken effekt vi ønsker å oppnå. I industrielt interiør skal firkantende Loft-ben av stål fungere godt. De er tilgjengelige i to farger: stålaktig eller svart. De passer godt sammen med aldret tre, men de ser også bra ut i selskap med glass eller stein. Kombinasjon av klassisk form og moderne design bidrar til at firkantede stålben ikke bare passer inn i loft- og industrielt interiør, men også til rom innredet i retroklima og til moderne, minimalistiske plasser. I den øvre delen av benet er det spesiallagde monteringshull, takket være dem kan benet festes til benkeplaten virkelig solid. Det er en pålitelig, stabil konstruksjon som øker funksjonalitet og sikkerhet når man bruker møbelet.

En annen type ben som anbefales til industrielt interiør, er bordben av x-type. Slike x-formede stålben ligner på gamle tegnebord og arbeidsbenker i industrianlegg. Solide, massive stålben i en naturlig, rå stål eller malt svart passer godt sammen med benkeplater i tre, og de fremhever tremønsteret samt gir boliginnredningen et enestående og særegent preg.

For elskere av retroklima anbefaler vi ben til Flat-bordet. Svarte, enkle og beskjedne ben er ideelle for rustikt interiør. En ekstra fordel er det faktum at de kan monteres til benken vinkelrett eller skrått, noe som ytterligere øker innredningsmuligheter og lar deg lage et unikt drømmemøbler i en gammel stil. For folk som leter etter noe enda mer antikt, har vi flotte stålben til Retro-bordet. Et unikt trekk ved bena som har en rå stålfarge, er steder på skjøtene som ser ut som om de er slitt bort, noe som får bena til å se skikkelig gamle ut

Hvis du er ute etter møbelbein i retrostil, men ønsker å få et litt mykere, visuelt lettere resultat, bør du ta hensyn til det doble Hairpin-benet med stang. Den avrundede formen bidrar til at møblene med denne typen ben virker lettere, og kantene ser mykere ut. Samtidig bevares den idylliske karakteren til rustikt, antikt utstyr. En lignende effekt skal oppnås ved å bruke rustikke stålben av flattstål.

Stålbenet til Trapez-bordet er vårt neste forslag som perfekt passer inn i vintage-trenden. Disse typer ben ser ikke bare vakre ut, men gir også en utmerket, sterk støtte for bordet. Det er verdt å investere i en slik løsning og ikke bekymre seg for tung belastning på benken eller intensiv bruk av møbelet. Trapezformede ben i stål garanterer sikkerhet og komfort ved bruk av bordet.

Når man leter etter møbelbein som takket være sine dekorative form skal umiddelbart fås øye på, og som samtidig utgjør en ekstremt stabil støtte for benkeplaten, bør man rette oppmerksomheten mot et stativ under benkeplaten i form av støtteben. Denne solide stålkonstruksjonen gir på grunn av sin massivitet og kompleksitet en virkelig god følelse av sikkerhet og pålitelig støtte. Samtidig skaper benets form og iøynefallende sprekker en ekstremt sterk retrokarakter. Med slike stålben i original form vil hver bordplate se ekstraordinær ut!

 

Stålben til møbler – karakteristiske trekk

Nøytrale farger (stålben er svarte eller ligner på råstål), aldrende sprekker og steder som er slitt bort, original form, pålitelig utførelse, oppmerksomhet på hver eneste detalj, massiv konstruksjon, originale løsninger og forskjellige former – slik kan du beskrive møblenes stålben fra vårt tilbud . En ekstra fordel med dem er at det finnes monteringshull som i stor grad letter opprettelse av et unikt, vakkert møbel. Ved å velge bena fra vårt tilbud kan man ikke bli skuffet, det er den høyeste kvaliteten til en rimelig pris og essensen av innredningen i retro og industriell stil.

Unik design, altså hvorfor skal man kjøpe bare møbelben?

Man kan selvfølgelig kjøpe ferdige industrielle og rustikke møbler. Ved å kjøpe en benkeplate og møbelben hver for seg kan man imidlertid lage unike og uvanlige konstruksjoner som passer perfekt til atmosfæren til den spesifikke innredningen. Mulighet til å velge formen av ben, deres farge, monteringsmetode og frihet til å kombinere dem med benkeplater, seter og elementer av andre materialer (tre, stein og glass) stimulerer kreativiteten og lar deg oppnå overraskende effekter. Hvis man drømmer om et unikt, uvanlig møbel med eget preg som blir passende både visuelt og funksjonelt, er det absolutt verdt å la seg friste av stålben i gammel stil!

Legg igjen en kommentar