Designer produkter – Mem Møbler AS

Vi vet godt at innredningen av hus eller leiligheten bringer ofte med seg store utgifter, som på en betydelig måte belaster budsjettet. Derfor har vi bestemt oss for å gi deg muligheten til å kjøpe de beste produktene til en virkelig konkurransedyktig pris, som gjør at kjøp i vårt nett butikk vil bli en ren glede. Det som er viktig er at lave priser går i par med best kvalitet, fordi når det gjelder vårt assortiment så tar godtar vi ingen kompromisser. Ditt tilfredsstillelse er prioritetet vårt, derfor gjør vi vårt beste for å møte forventningene til selv de mest krevende kundene.

Vi tror på at alle våre kunder fortjener de beste løsningene

gå til katalog

Derfor alle våre møbler og interiør tilbehør karakteriseres med stor oppmerksomhet på hvert minste detalj og bruken av materialer av svært godt kvalitet. For å kjøpe dem trenger du ikke en gang å gå ut hjemmefra – alt du trenger å gjøre er å legge en bestilling, og vi skal sørge for at produktene, valgt av deg, kommer trygt til den adressen som du har oppgitt. Bli kjent med detaljene i vårt attraktive tilbud i dag og velg produkter som som vil gjøre ethvert rom komplett. Vi ønsker deg vellyket handel!

Hvis du har du din egen idé for møbler, kontakt oss så skal vi hjelpe deg å lage dine egne unike møbler!


Eksklusive møbler på bestilling er hoveddomenet i firmaet vårt. Hvis du har problemer med å finne og velge møbler til leiligheten, hagen eller kontoret, så går firmaet vårt deg i møte. Vi tilbyr profesjonell rådgiving innen møbler. For våre kunder lager vi først og fremst eksklusive møbler på bestilling. Alt du trenger å gjøre er å se vårt katalog for å se at våre møbler er en refleksjon av detaljerte bestillinger fra våre kunder. Vi kan garantere dere at våre eksklusive møbler på bestilling blir laget med ekte lidenskap og av materialer av beste kvalitet.

Kontakt oss