ClickCease

Kolleksjon Dream Bedroom – møbler av høyeste kvalitet

Vakre senger med original design, praktiske kommoder, nattbord og universielle speil, dette er en kolleksjon av møbler i eik Dream Bedroom. Her kombineres en moderne stil som assosieres med loft, med en rustikk stil, og hvert element lages med ytterst nøyaktighet ved bruk av materialer av høyest kvalitet. Vi oppfordrer til å se nærmere på våre forslag til innredning av drømmesoverom.

 

Hvilket bilde ser dere når dere hører ordet: «drømmesoverom»? For noen av oss blir det en standard seng med klassisk form, med en myk madrass, en stor fiberdyne og et tilpasset nattbord eller en kommode. Detaljer er ikke veldig viktige. Det er bare hvile, komfort og god søvn som teller. Andre derimot skal fremfor alt legge vekt nettopp på detaljer. Da blir det ikke nok å sikre hvile og komfort av søvn. Viktige er også: møbelets utseende og hvilken stemning det innfører, og hver detalj må være nøye tilpasset alt annet. I dette tilfellet er soverommet ikke kun «et sted for å sove», men et lite arrangert kunstverk.

Kolleksjon Dream Bedroom ble laget med tanke på tilhengere av vakre og samtidig praktiske ting. Det er ikke typiske senger som man kan finne i vanlig møbelbutikk. Hvert element ble nøye gjennomtenkt, utarbeidet og laget med ytterst nøyaktighet. Senger imponerer med sin kontruksjon og form. Dere kan finne her for eksempel en seng i form av et brett hvis øvre del ligner med sin form på et stykke tre som ble «hogget ut» av selve naturen – det er ujevne, skarpe kanter. En annen interessant «utstillingsgjenstand» er en seng der det ble anvendt veldig populær og moteriktig kombinasjon av treverk og metall. Rammens trekonstruksjon og ryggen ble supplert med ben av forkrommet stål.

 

Det skjer noen ganger at det er behov for å innrede ledig plass, men standarde møbler som tilbys av møbelbutikker ikke oppfyller våre krav. En perfekt løsning er møbler som dere selv kan lage, altså modulmøbler. I kolleksjon Dream Bedroom finnes det modulskap som man kan fritt bygge om og utvide. Det er opp til dere om det blir hyller og en stang til å henge klær på som skal dominere inne, eller om det blir heller et skap med innerskuffer og en praktisk henger av tre som bedre oppfyller forventninger. Eller kanskje blir det et godt valg å satse på et stort garderobeskap? Modulskap «gir mulighet til å vise seg fram» når det gjelder måter å innrede vårt hus på.

Det er verdt å nevne også en bred kommode som er perfekt i sin enkelhet. Den har 3 praktiske skuffer under benkeplaten og en stor og en liten hylle. Den representerer en moderne stil, men skaper samtidig et vakkert bakgrunn for enestående senger Dream Bedroom. Den skylder alt dette materialet som den ble laget av. Både det nevnte skapet og alle andre produkter ble laget av massivt eiketre av høyest kvalitet. Det er et massivt, tungt og solid tre, takket være det faktum er det veldig motstandsdyktig mot slitasje og har økt holdbarhet. For å forsterke konstruksjonen og komfort av bruk av møblene fra kolleksjon Dream Bedroom ble det anvendt skinner og henglser av et anerkjent merke BLUM. De sikrer jevn bevegelse av skuffer som glir lett inn og ut uten å stanse eller falle ned. På den måten kan du ha glede av dem i mange år.

Eik har en vakker, tydelig synlig og merkbar struktur. Mellomrom, sprekker, ujevn farge er produktets naturlige egenskaper og et bevis på materialets ekthet. Møblene blir mer interessante takket være mulighet til å velge deres sjattering. Etter eget ønske kan dere velge naturlig eller hvitkalket eik. Møblenes overflater ble sikret med olje av merke LIVOS – en verdensleder blant produsenter av midler til trebehandling med kun økologiske ingredienser. Serie Dream Bedroom er ikke bare fantasifullt hoggede og veldig originale senger, moderne modulskap, kommoder, lintøyskap, men også stilige nattbord med enkle kuber, og speil med mulighet til å henge dem loddrett eller vannrett i vakre rammer av eik som blir et perfekt element av innredningen på soverommet, i garderoben, gangen eller til og med på et rustikt baderom. Møbler Dream Bedroom hjelper dere sikkert å oppfylle drømmen om et perfekt soverom med enestående senger der bakgrunnen skapes av enestående skap, kommoder og speil.

Legg igjen en kommentar