ClickCease

Kolleksjon Apolonia

Rikt dekorerte møbler i gran fra kolleksjon Apolonia karakteriseres av uvanlige «bølgete» fronter, utsmykkede og bøyde ben, og den rike fargepaletten fører til at møbler fra denne kolleksjonen skal fungere godt i nesten ethvert interiør. Møblene er fullstendig laget av massivt grantre. De får ekstra sjarm takket være utsmykkede metallhåndtak med blomstermotiv. Kolleksjonen perfekt for alle som verdsetter bemerkelsesverdig, interessant interiør fullt av ukonvensjonelle tilbehør i provençalsk stil.

En utrolig stilfull og stilig kolleksjon av møbler Apolonia er en måte å lage interiør i ekte barokk-stil på. Strømlinjeformede ben og bruk av grantre understreker deres ekstraordinære karakter. Kolleksjonen Apolonia ble laget fullstendig av grantre og skal perfekt fungere både på soverommet, i spisestua og i stua.

I kolleksjonen finner dere:

  • kommoder i to varianter med store skuffer;
  • en konsoll i gran som kan også brukes som toalettbord;
  • speil med en vakker ramme i naturlig trefarge;
  • en åpen bokhylle som skal godt fungere i hver stue ved å muliggjøre å ordne hjemmebibliotek;
  • et vakkert og stabilt bord som er en funksjonell løsning til spisestua;
  • stoler med fancy bøyde rygger;
  • to skap, to-dørs og tre-dørs som lar deg oppbevare klær på en praktisk måte;
  • et nattbord med to skuffer;
  • massive og solide senger som er tilgjengelige i fire størrelser, og som garanterer rolig og komfortabel søvn.

 

 

Farger og fronter å velge mellom

Møbelkolleksjon Apolonia er en løsning for dem som elsker stilfull og ekstraordinær innredning. Alle utsmykninger og dekorative elementer samt hele deres form og preg ble tatt fra barokke løsninger som ble brukt i kunsthåndverk mens det var Ludvig XIV som regjerte i Frankrike. Pen utforming og nøyaktig tilpasning og kombinasjon av alle elementer i kolleksjonen lar deg skape perfekt arrangert interiør. En universiell karakter av møbler som er tilgjengelige i kolleksjonen Apolonia, er en metode for stilfull innredning av både spisestue, soverom og stue.

I tillegg tilbyr vi dere en mulighet til individuelt valg av farger på fronter og kropper blant over 30 varianter, noe som garanterer at man finner den ideelle løsningen. Møblene Apolonia laget av grantre karakteriseres av stor holdbarhet, bortsett fra visuelle og dekorative aspekter blir man også begeistret av deres universielle bruksmuligheter. Som en av stilfulle løsninger i vår nettbutikk nyter de stor popularitet blant kunder ved å la dem skape uvanlig og koselig interiør i rom av forskjellig karakter.

Legg igjen en kommentar