ClickCease

Charlotte mix – provençalske møbler i gran

Møt Kolleksjon Charlotte Mix

Kolleksjon Charlotte Mix er et forslag for tilhengere av provençalsk stil i ulike former. Forskjellige detaljer, karakteristiske utskjæringer og mulighet til å velge håndtak og farger fører til at kolleksjonen skaper ubegrensede muligheter når det gjelder innredning. Bruk av naturlig tre gir garanti på møblenes kvalitet, og deres etterbehandling for hånd fører til at de er unike. Charlotte Mix er møbler til stua, soverommet, spisestua, gangen eller arbeidsrommet, og de skal skape en unik karakter i hvert interiør.

Vi inviterer til å se nærmere på det brede tilbudet med garderobeskap, kommoder, skjenker, skap, senger, vitrineskap, skrivebord, stoler og krakker.

 

 

Møbelvalg

 

Alle som minst en gang har stått overfor oppgave om å velge møbler, vet hvor vanskelig det er å finne et produkt som i 100% tilsvarer vår smak og våre behov. Vi liker et skap, men det hat altfor mange skuffer og for få hyller, et annet møbel vil derimot være perfekt hvis det bare hadde en annen farge, og så et element av innredningen synes vi er virkelig bra, men alt ødelegges av feil tilpassede håndtak. Dersom vi ikke vil inngå kompromiss og gi opp møblenes visuelle egenskaper som er viktige for oss, er det verdt å finne en kolleksjon som muliggjør å gripe inn i produktets endelige utseende. Slik er nettopp denne kolleksjonen med møbler i gran Charlotte Mix. En enkel, klassisk linje av møbler er et perfekt bakgrunn for forskjellige interiør.

Ved å bestemme om møblene blir dekket med voks, lakk eller olje, hvilken farge de skal ha og ved å skape deres karakteristiske preg – moderne eller rustikt, skaper vi garderobeskap, vitrineskap, baderomsskap, oppbevaringshyller, bokhyller, bord, TV-benker og senger som fullt imøtekommer våre forestillinger, behov og estetikk.

Kolleksjon Charlotte Mix to er et utmerket valg uansett om vi drømmer om en rustikk stue, et romantisk soverom eller et moderne baderom.

 

 

Påviste løsninger for møbler

 

Møblene som inngår i kolleksjon Charlotte Mix er fullstendig laget av massiv grantre. Dette edle råmaterialet og oppmerksomhet på detaljer samt nøyaktig utførelse bidrar til at møblene er veldig holdbare, stabile og pålitelige. Bruk av økologiske materialer har stor innvirkning på helse og trivsel til beboere.

Leilighet, innredet med tremøbler er ikke bare moteriktig, men også komfortabel og trygg i bruk. En klassisk linje av møbler Charlotte Mix er en ekstra fordel med denne kolleksjonen. Takket være kolleksjonens tidløse design blir vi sikre på at de kjøpte baderomsskapene, oppbevaringshyllene eller garderobeskap ikke blir umoderne og ikke skal kreve å bli byttet etter kort tid. Selv hvis vi slutter å like shabby chic stil i stua, eller glamour-innredning i gangen, skal vi lett tilpasse møbler fra kolleksjon Charlotte Mix til det nye interiøret. Denne vakre og samtidig enkle kolleksjonen med møbler i hvit farge skal perfekt passe til skandinavisk stil som er så populær og etterspurt i dag. Takket være anvendelse av velprøvde løsninger og en universell linje er møbler i gran Charlotte Mix veldig funksjonelle. Anvendelse av naturlige materialer tilsvarer også krav i den skandinaviske stilen. Det er overraskende at selve møblene i pastellblå farge, etterbehandlet med lakk, skal derimot være drømmeutstyr i interiør i shabby chic stil.

Universalitet og allsidighet til møbler fra kolleksjon Charlotte Mix er en fordel ikke bare på kjøpstidspunktet, men også i fremtiden når vi vil tilpasse benk, seng eller vitrinskap i furu til skiftende interiør i leilighet. Møbler Charlotte Mix er en investering for mange år, uansett mote som endrer seg, og uansett hvordan behov til beboere endrer seg.

 

Legg igjen en kommentar